Autocunoaștere – Dezvoltare Personală

Dacă ai ales dezvoltarea personală ești în locul potrivit! Te invit, în ritmul tău, să investești în demersul tău de dezvoltare personală. E valoros să descoperi mereu noi aspecte ale ființei tale, iar beneficiile sunt numeroase și cu impact pozitiv în viața ta, dar și în relațiile cu ceilalți. Cel mai mult contează obiectivele tale și dorință ta de a-ți crește calitatea vieții! Ai un potențial mare în interiorul tău ceea ce face să nu existe limite pentru cât de mult poți crește și te poți dezvolta.

Dezvoltarea personală este despre autocunoaștere, despre ceea ce poți și îți dorești să faci ca tu să crești ca persoană, să simți că devii o persoană mai bună în fiecare zi, atât în relație cu tine cât și cu ceilalți!

Acest demers te ghideza în dorința ta de creștere și împlinirea obiectivelor personale și profesionale. Dezvoltarea personală este un proces continuu ce necesită răbdare cu tine însuți.

Evaluare psihologică și psihodiagnostic

Evaluare psihologică și psihodiagnostic În Baza competențelor deținute și a bogatei experiențe profesionale ofer un nivel avansat de evaluare psihologică și psihodiagnostic tuturor categoriilor de vârstă, copii și adulți.

Instrumentele de evaluare pe care le utilizez în cabinet sau online sunt adaptate și standardizate pe populația din România. Dețin licență de utlilizare pe următoarele instrumente de evaluare psihologică și psihodiagnostic:

Platformă computerizată de evaluare psihologică(CAS++) pentru adulți, persoane peste 18 ani
Bateria de evaluare CAS++ cuprinde peste 50 de teste psihologice adaptate și etalonate pe populația din România, grupate în cinci categorii principale: Aptitudini cognitive, Aptitudini non-cognitive, Personalitate și atitudini, Emoții și comportamente (scale clinice), Interese și valori.

Platformă de evaluare a dezvoltării pentru copii între 6/7-18/19 ani (PEDb)
Este o aplicaţie software ce integrează 55 de teste psihologice computerizate şi resurse pentru promovarea sănătăţii mintale, deosebit de utile pentru: evaluarea, prevenţia şi remedierea problemelor de sănătate mintală; consilierea psihologică; orientarea şcolară şi profesională la copii şi adolescenţi. Cu testele cuprinse în această platformă, pot evalua: nivelul de dezvoltare neuropsihologică, aptitudinile cognitive, temperamentul/ personalitatea, interesele și valorile, aspecte ce țin de sănătatea mintală, strategiile de învățare.

Platformă de evaluare a dezvoltării 3-6/7 ani (PEDa)
Este un soft de evaluare psihologică cu utilizare în evaluarea dezvoltării și a sănătății mentale copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani. Acest sistem computerizat este un un sistem offline (se instalează pe calculatorul propriu) de evaluare psihologică a dezvoltării, a gradului de pregătire pentru şcoală, de evaluare longitudinală a dezvoltării competenţelor, de evaluare a tulburărilor psihiatrice şi de remediere a problemelor de sănătate mintală la preşcolari. PEDa conţine peste 50 de scale/ teste etalonate şi validate pe populaţia din România, care evaluează toate competenţele copilului: Cognitive, Emoţionale și sociale, Temperament, Autonomie, Nivelul pregătirii pentru şcoală (school readiness). De asemenea, PEDa conţine şi scale de screening psihiatric pentru tulburările specifice copilăriei.

Test de inteligență (IQ) – Matrici Progresive Standard (SPM)
A fost construit pentru evaluarea inteligenţei persoanelor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 80 de ani. Testul a fost adaptat în peste 60 de culturi şi are indicatori psihometrici care atestă valoarea să în evaluarea inteligenţei.Permite o măsurare acurată a proceselor intelectuale ale copiilor şi adulţilor.

MMSE-2
Este utilizabil în screening-ul pacienților cu deteriorare cognitivă, în urmărirea în timp a tratamentelor medicamentoase asupra performanțelor cognitive și în activitățile de prevenție prin verificări periodice ce ar putea prezice apariția unei boli degenerative. MMSE-2 este un examen clinic standardizat de evaluare a deteriorării cognitive, fiind considerat unul dintre cele mai populare și de încredere instrumente de acest gen.

Evaluarea psihologică și psihodiagnosticul clinic, se realizează când persoana dorește o explorare a problemelor emoționale și/sau de comportament, atunci când este cerută de anumite instituții/organizații, însă poate fi solicitată și în scop de autocunoaștere personală.

Psihoterapie integrativă pentru copii, adulți & cupluri

Cu o experiență bogată și multe formări la activ, sunt aici pentru a răspunde nevoilor tale. Astăzi ştim că trupul, mintea, emoţiile şi spiritul sunt interconectate şi că, împreună, au roluri esenţiale, inseparabile în menținerea unei stări de sănătate optime. Dacă trăiești suferință într-una sau alta dintre aceste zone sau în relația de cuplu, îți propun să începem un demers de evaluare pentru a găsi împreună soluțiile potrivite pentru tine.

Sunt alături de tine și te susțin în multe feluri în procesul tău de vindecare fie că vorbim de psihoterapie individuală sau de cuplu.

„ Ne naștem într-o relație, suntem răniți într-o relație și ne vindecăm printr-o relație.” Harville Hendrix

Psihoterapie multiple dependențe

Conștientizarea adictiilor este primul pas către schimbarea și vindecarea ta! Fie că vorbim de dependență de jocuri de noroc, droguri, alcool, rețelele de socializare, sex, jocuri video, muncă, bani sau orice altă dependență devastatoare. Timpul nu vindecă adictiile, le întărește! Acum este momentul potrivit să STAI CU TINE, să privești la tine, TU înaintea de dobândirea comportamentului adictiv și la tine, TU cel din prezent.

Eu sunt aici pentru a te însoți în demersul tău terapeutic astfel încât TU să fii din nou INDEPENDENT.

Am încredere că poți să devii persoana care ești cu adevărat.

Alege acum să fii protagonistul desfășurării și transformării vieții tale.
0
    0
    Coșul Dvs.
    Bună! Spune-mi, ce te aduce aici?