Antreneză-ți angajații pentru succesul companiei tale!

Managementul unei organizații sau al unei echipe este o muncă complexă. Eu văd acest proces de training și îl creez prin lentila psihologică și neurostiintifica.

Fiecare om este unic, are personalitatea lui, calitățile și limitele lui, abilitați diferite, stiluri de muncă diverse și relaționează în moduri diferite.

Cred cu tărie că training-urile reprezintă una dintre cele mai utile unelte pe care organizațiile, instituțiile, companiile le pot accesa pentru a crește performanța, calitatea vieții angajaților și a bussinesului.

Astfel, iți propun o abordare care urmărește înțelegerea mecanismele proprii de funcționare și adaptarea acestora la stilul de conducere agreat. Oricât de bun este sistemul companie, atunci când nu este implementat de oamenii potriviți în modul și momentul potrivit își pierde din eficienta și productivitate.

Happy at work

Servicii psihologice pentru angajații tăi.Am creat programul Happy at Work pentru companiile, organizațiile, instituțiile care doresc să ofere angajaților în pachetul lor de beneficii, ședințe de terapie individuală sau de grup. Acestea se pot desfășură online sau la sediul companiei.

Mindfulness at work

În cadrul evenimentelor susțin workshop-uri pe diverse tematici din domeniul dezvoltării personale, mindfulness și relaxare cu scopul de a le oferi participanților o experiență valoroasă de a se conecta cu sine și ceilalți într-un mod conștient, precum și aspecte ce țin de funcționarea din viața de zi cu zi: motivație, gestionarea emoțiilor și a relațiilor cu ceilalți.
Pornind de la nevoile angajatilor tai construiesc o activitatea valoroasa pentru resursa umana a companiei tale!

0
    0
    Coșul Dvs.
    Bună! Spune-mi, ce te aduce aici?